Draagdoek Lenen

Draagdoek en draagzak lenen en uitproberen

ERGObaby babydrager

ERGObaby

ERGObaby fabriceert verschillende soorten ergonomische dragers. Wij hebben momenteel de ERGObaby Organic, ERGOBaby Petunia en de ERGObaby Performance in ons assortiment.

De ERGObaby Organic is een drager die je, net als een rugzak, eenvoudig op maat kunt maken d.m.v. gespen. Hij is geschikt voor buik-, heup- en rugdragen.

De ERGO baby Petunia is feitelijk dezelfde drager als de Organic Carrier, maar is ontworpen door een designer en heeft daardoor een nog mooiere uitstraling dan de Organic Carrier.

De ERGObaby Performance Babydrager is een sportieve drager en heeft een wat groter zitvlak vergeleken met de ERGObaby Organic. Het eenvoudig te hanteren gespensysteem is echter hetzelfde.  ERGOBaby Performance is geschikt voor buik-, rug-, en heupdragen.

Geschikt voor: de ERGO baby draagzak is, wanneer je gebruik maakt van de speciale infant-insert (deze kun je apart lenen, neem voor de mogelijkheden en prijzen even contact op via draagdoeklenen@gmail.com), geschikt vanaf de geboorte tot ver in de peutertijd (ongeveer 18 kilo).

Klik op onderstaande link om een ERGObaby Carrier te lenen via JustCarry.nl

ERGObaby Draagzak Lenen