Draagdoek Lenen

Draagdoek en draagzak lenen en uitproberen

Hop-Tye lenen

Hop-Tye

Een Mei Tai is van origine een aziatische babydrager.¬† Je kunt je kindje er mee op de buik en op de rug dragen. Hoppediz, een gevestigd draagdoekenmerk, maakt regelmatig van een serie van haar geweven draagdoeken een aantal Hop-Tye’s. Dankzij het verstelbare rugpand en het slaapkapje is de Hop-Tye al geschikt vanaf de geboorte en kun je er met veel plezier mee dragen tot ver in de peutertijd.

Dankzij de schouderbanden, die je op verschillende manieren kunt knopen en over je schouder kunt uitspreiden en dankzij de heupband, wordt het gewicht van je kindje tijdens het dragen evenredig over je lichaam verdeeld. Dit zorgt voor extra draagcomfort. Hierdoor is de Hop-Tye niet alleen zeer geschikt om snel om te knopen voor korte stukjes of een snelle boodschap, maar is het ook een ideale drager voor heerlijk lange (strand)wandelingen met je kindje.

Dankzij de goede ergonomische houding waarin je kindje in een Hop-Tye zit en dankzij het grote draagcomfort, kun je je kindje veel langer en comfortabeler dragen dan in de meeste babydragers die in de winkels te verkrijgen zijn.

Een Hop-Tye is klein op te vouwen en je neemt hem dus makkelijk mee in bijvoorbeeld je luiertas.

Klik op onderstaande link om een Hop Tye te lenen via JustCarry.nl:

Hop Tye Lenen