Draagdoek Lenen

Draagdoek en draagzak lenen en uitproberen

Inloopochtenden

Inloopochtend JustCarry / Draagdoek Lenen

Sinds augustus 2012 hebben wij ook een webshop, waar je draagdoeken en andere ergonomische babydragers kunt kopen. Neem hiervoor eens een kijkje op JustCarry. N.B. vanwege een technisch probleem is de webshop tot september gesloten. Mocht je vragen hebben, een draagconsult willen inplannen of een draagdoek of draagzak willen lenen, neem dan gerust even contact op via careandcarry@hotmail.com. Excuses voor het ongemak.

Draag je je kindje al, maar kun je nog wel wat tips gebruiken? Wil je je kindje gaan dragen, maar twijfel je welke draagzak of draagdoek voor jullie het meest geschikt is? Wil je eerst wel eens een ergonomische drager bekijken voordat je hem evt. aanschaft?

Kom dan naar een inloopochtend van JustCarry / Draagdoek Lenen. Tijdens een inloopochtend is het mogelijk om de verschillende draagdoeken en voorgevormde dragers te bekijken, je te laten adviseren bij een mogelijke aankoop, even bij te kletsen met andere (draag)mama’s en -papa’s en/of natuurlijk zelf een draagdoek of draagzak te proberen. Twijfel je bijvoorbeeld tussen een Bondolino of een Manduca, een Storchenwiege Carrier , een Marsupi, Rose and Rebellion, TULA, Kokadi Flip of een ERGObaby draagzak? Of tussen een rekbare draagdoek of een geweven draagdoek? Geen probleem! Wij hebben ze allemaal liggen, dus probeer ze gerust even uit.

Deskundig advies
Je krijgt tijdens de inloopochtend deskundig advies van een gecertificeerd draagconsulente. Mocht je vragen hebben over de verschillende draagdoeken en babydragers uit ons assortiment of over het knopen met een draagdoek, stel ze dan gerust. Tijdens de inloopochtend is er helaas geen gelegenheid om een (uitgebreid) draagconsult te doen, maar we helpen je met kleine tips wel graag op weg. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn en dat je even moet wachten tot je geholpen wordt.

Tijd en plaats
Je bent op de inloopochtenden tussen 10.00 en 12.30 uur van harte welkom bij JustCarry / Draagdoek Lenen op de Sterrenkroos 157 in Breda. Er is volop (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Je hoeft je niet aan te melden van te voren en uiteraard zijn partners en kinderen ook welkom. Tijdens de inloopochtenden geldt er géén aankoopverplichting maar mocht je iets aan willen schaffen dan is dit natuurlijk wel mogelijk.

 

We zouden het prettig vinden als je je voor een inloopochtend eerst even aanmeldt via draagdoeklenen@gmail.com, careandcarry@hotmail.com of info@justcarry.nl Maar ook zonder aanmelding ben je natuurlijk van harte welkom!

De data van de eerstvolgende inloopochtenden zijn (wijzigingen onder voorbehoud):

In verband met de zomervakantie staat er in augustus geen inloopochtend gepland. De eerstvolgende inloopochtend wordt z.s.m. hier aangegeven. Om op de hoogte te blijven kun je ook onze Facebookpagina liken: https://www.facebook.com/JustCarryNL

 

JustCarry en Draagdoek Lenen zijn onderdeel van Care and Carry, KvK: 52924297