Draagdoek Lenen

Draagdoek en draagzak lenen en uitproberen

Mei Tai lenen

Mei Tai

Een Mei Tai is van origine een aziatische babydrager. Een Mei Tai is bruikbaar vanaf het moment dat je kindje ongeveer 5 a 6 maanden oud is en kan meegroeien tot de peutertijd. Je kunt je kindje er mee op de buik en op de rug dragen.

De Mei Tai is een symmetrische babydrager. Dankzij de schouderbanden, die je op verschillende manieren kunt knopen en dankzij de heupband, wordt het gewicht van je kindje tijdens het dragen evenredig verdeeld. Dit zorgt voor extra draagcomfort. Hierdoor is de Mei Tai niet alleen zeer geschikt om snel om te knopen voor korte stukjes of een snelle boodschap, maar is de Mei Tai ook een ideale drager voor heerlijk lange (strand)wandelingen met je kindje.

Dankzij de goede ergonomische houding waarin je kindje in een Mei Tai zit en dankzij het grote draagcomfort, kun je je kindje veel langer en comfortabeler dragen dan in de meeste babydragers die in de winkels te verkrijgen zijn.

Een Mei Tai is klein op te vouwen en je neemt hem dus makkelijk mee in bijvoorbeeld je luiertas. Met wat oefening is het ook mogelijk om te voeden in een Mei Tai. Veel vrouwen met bekkenproblemen kunnen doordat de Mei Tai een symmetrische drager is, op deze manier toch hun kindje dragen.

Klik op onderstaande link om een Mei Tai te lenen via JustCarry.nl:

Mei Tai Lenen


Leave a Reply