Draagdoek Lenen

Draagdoek en draagzak lenen en uitproberen

Rekbare draagdoek lenen

Een rekbare draagdoek is meestal gemaakt van stevige tricot, waardoor deze heerlijk zacht en lekker warm is. Een rekbare doek is ook wat ‘vergevingsgezinder’ dan een geweven doek en is met wat oefening heel makkelijk om te knopen, waardoor dit een ideale doek is wanneer je nog maar net gaat beginnen met knopen. Doordat een rekbare doek zo lekker warm en zacht is, is een rekbare doek zeer geschikt om direct vanaf de geboorte te gebruiken.

Met een rekbare doek kun je echter niet zo lang toe als met een geweven doek. Wanneer je kindje namelijk wat zwaarder gaat worden, of wat beweeglijker, heb je kans dat de doek wat meer gaat ‘doorhangen’ dan een geweven doek (vergelijk het maar met een joggingbroek; die zit als je hem net gebruikt misschien vrij strak, maar als je er even in hebt gesport zit hij vaak al een stuk losser).

Een rekbare draagdoek is geschikt om je kindje mee op je buik of op je heup te dragen en is uitermate geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer 6 a 8 maanden oud is. Hierna, of wanneer je wil gaan rugdragen, adviseren we bij Draagdoek Lenen eigenlijk om, als het dragen je bevalt, over te stappen op een geweven draagdoek of op een voorgevormde babydrager.

Klik op onderstaande link om een rekbare draagdoek te lenen via JustCarry.nl

Draagdoek Lenen

 


Leave a Reply